top of page

Presentació de "Biografía..." (Agramunt)

El passat 23 de juliol en motiu del "Sant Jordi d'estiu" vaig realitzar la primera presentació d.C. (després COVID-19). La veritat és que enyorava la sensació de presentar el llibre davant de gent desconeguda i que aquestes persones, tot i dur la mascareta durant tot el temps i estar sota l'embat del sol, van voler gaudir igualment de l'acte.


Va ser una de les presentacions més especials degut a l'estima i el bon tracte que vaig rebre. A més, haig de confessar que des que vaig tornar de la meva experiència a Mèxic, encara no havia tingut l'oportunitat de fer cap presentació a la meva terra. I quina forma més bonica de tornar a fer-ho que de la mà de l'Ajuntament d'Agramunt i la biblioteca Guillem Viladot i en aquesta "nova normalitat".


També vaig estar acompanyat d'un bon tros d'artista Toni Dil (Dil Tattoo), el qual va crear 4 il•lustracions amb menys de 7 minuts cadascuna. No només es va conformar amb això, sinó que al final, explicant la seva obra, ens va sorprendre quan va ajuntar les 4 creacions, formant així una obra completa dividida en 4 parts: les 4 parts que conformen el meu llibre. En cada quadre del Toni es poden reconèixer fragments i versos dels diversos poemes.


Desitjo que poc a poc poguem anar tornant a la normalitat, que la cultura torni a revifar i que la mantinguem en el punt més àlgid, allí on es mereix.



bottom of page