top of page

Entrevista a "ONA JOVE"

Text d'Emun FM:


La poesia l'escriu l’Enric Kahn, la música i la lletra el Gorka de Mudo Kon Voz. De la fusió n’ha sortit “Línias torcidas”, la primera cançó que han composat i cantat plegats.

L’Enric Kahn, d’Artesa de Segre, és un nutricionista que fa poesia. Encara tem que el definim com a poeta... Va publicar el primer poemari “Biografia de un poeta perdido” el 2019 i molt aviat veurà la llum la seva primera novel·la que està en procés de revisió.


El Gorka, de Pamplona, conegut amb el nom artístic de Mudo Kon Voz, estudia INEF i Fisioteràpia a Lleida, i també és músic (toca la guitarra) i cantant.


I vet aquí com un nutricionista i un fisioterapeuta estudiant d’INEF es van trobar al Pub Antares, al Rodautors. D’aquelles trobades van decidir experimentar posant dins d’un matràs lletra i poesia, veu i música i en va sortir “Líneas torciadas”, barreja de hip hop, de pop, de cançó d’autor i de folk... i és que les línies rectes perden tota sensualitat.


I així, fent giragonses, a base d’assaig error, van afegir a “Línias torcidas” el Txelo de l’Arnau Farràs i per crear el vídeoclip les imatges en dron del Gerard Cuberes i la càmera de l’Àlvaro Boldú per acabar d’arrodonir una cançó que parla d’apoderament i d’autoestima. De qui som, en definitiva.


Amb 22 i 20 anys respectivament, l’Enric i el Gorka, tenen molt a dir, i és que “aunque lleve bozal sigo teniendo voz”... Ara cal esperar a que tanquin agenda de bolos i puguem escoltar-los en directe. No es tanquen cap porta... Els seguirem la pista a Instagram a @poemas_kahn i @elmudokonvoz per si ens sorprenen amb noves col·laboracions.


Entrevista completa al següent enllaç:

https://www.emunfmradio.cat/news/id/emunfmradio_news_618Comments


bottom of page