top of page

Presentació de "Dos flores..." (Lleida)

En aquesta entrada al blog us comparteixo algunes imatges realitzades per la Marta Alcaide de la presentació al Antares Jazz (Lleida) , juntament amb la preciosa veu de la Guada Garino i la companyia i les grans idees de l'Alma . Gràcies Maribel per voler col·laborar i posar veu als meus poemes.


Després de tant de temps sense presentar el llibre, aquella tarda va ser una vetllada única. El local estava ple i hi havia gent de totes les edats i pensaments, fet que em fa reafirmar en que la meva poesia no està encasellada i que s’hi senten identificats tants petits, com grans, tant homes, com dones, com la resta de persones.


Vaig tornar a sentir els nervis de quan la gent m’escolta expressant la meva forma de pensar, l’alegria de veure a la gent reflexionar i inclús, l’emoció de veure les llàgrimes de persones que coneixia i d’altres que no tant, però que després d’aquesta presentació ja les conec una mica més, igual que elles a mi.
Comments


bottom of page